1/10

CORNER HOUSE IN LEIDSCHE RIJN

This family with three young boys needed a living room with enough space to sit and play and the possibility to store all the toys.  IJzersterk Interiordesign made a plan for the interior with a very large sofa where the kids and their friends can hang out together and the parents can relax at night. The big rug is also nice to play on. The cosy nook with the round table and the built in bench is very inviting. Anja Hesp designed a cupboard to hide the tv behind closed doors and provide storage space. In the cupboard the open units were made from a different material to get a different look and here they can display some nice decorative items.A new light plan and warm colors give the space, besides the practical side, a warm atmosphere.

WHAT

Corner house

WHERE

Leidsche Rijn

WHEN

January 2016